Осiнь року..

Леман
..знову за прогнозами дощі..
..парасольки..теплі курточки..
..сподівання марними не будуть..
..буде й сонце..все як треба люду..

..тобто..нам без сонця важко жити..
..важко дихати..і сиріють думки..
..але ми продовжуєм любити..
..з мріями гортаючи роки..

..вже не так..як на початку було..
..час минає і стихає подих..
..залишилось те..що не забулось..
..що не розчинилось в долі водах.

..осінь року..в декого життя..
..пізня..рання..просто середина..
..а душа живе серцебиттям..
..навіть в дощ..і є на те причина..