***

Инесса Завялова
Як Марев нема, як Неба нема.
Як сонця нема, як нема дощiв.
Як слiз нема, нема навколо друзiв.
На перехрестi вони вiкiв.
Як всiх нема.
Мовчiть.
Молiться, щоб бог почув:
Щоб Iуд не було!
Креcтiться
Кайтесь i
Кричiть молитвами свтими.
Як Марев нема, як Неба нема.
Гiркий бубен бив чолом.
Просив апостольским хрестом.
Та страсну пятницу включили супостати!
Минуло все...

Солодким соком рододендронiв
Червоних руж в вiкнi сльоза
Замиготiла кiнострiчка снiв...
Снiгiв i холоду нема...

Бажань-дива про мир слова!

Приве кораблик - осiння листва!