Кимминий эйиэхэ?

Санаара Шилеув
Сyрэ5им тымныйбыт
Ыллаабат сонньуйбат
Эйигин кoрсooрy
Долгуйа оонньообот
Ыарахан былыттар
Хараастан тураллар
Иэйилээх кyннэрбин
Сырдыгын хараардан.
Соро5ор эн миигин
Ырыаннан кoрсo5yн
Соро5ор кэпсэппэт
Кыыhырар курдуккун...
Ол иhин мин испэр
Саарбахтыыр санаалар
Аhыйан ытыран
Куолайбар хараллар...
Билбэппин эйиэхэ
Кимнэрэ буоларбын...
Ырыа5ар ылланар
Долгутар сэгэрин..
Биитэр таах, аараттан
Тyyнээ5и дьукаа5ын..
Эппиэккин сэрэйэн
Тымырым тымныйар
Инчэ5эй хаарынан
Кoхсбyн хаарыйар
Бу куруус чуумпуга
Кyhyннy киэhэ5э
Тиллибит тапталбын
Тoттoрy анньабын
Хомойор ыарыттан
Эрдэттэн кистиибин...