Зул

Гулья Мисриханова
 Зул хьайиди гьиссна за мад, рик/ хьайла сефил.
Хъфена вун зун тек туна , галамаз вахъ вил.

Къайюкай заз хьана хабар рик/е гьатна зул
Зайиф хьана рекъин нурар , марфар къвана бул.

Рик/е зулун гьал хьайила зул кат/ана за
Кьилел кьунвай таж тухвана , гар атана са.

Лагь вуна зул лагь на ярдиз
Гъавурда тур ам.
Хутахдайди жувахъ галаз вуна чи дерт гъам.

Лагь зи ярдиз фад хтурай минет хьуй ваз, дад
Са вуч я лагь жедайди зин гуьгьуьл ийиз шад.

Т/ебиатдик къал кутазвай гаф авач зулуз.
Зи, шехьзавай ван садазни ,тахьурай лугьуз.