Хтулар

Гулья Мисриханова
Акъвазарна , хтулар къе
Мешреб гъана пип/ерал.
Бубади т/ал гьатай кьиле
Гьарайна, хьухь лугьуз лал!

Хкажиз кьил , сада-муькуьд
Къалуриз т/уб туьк/уьрна.
Артистри хьиз сегьнедавай
Хтулри чун хъуьруьрна.

Хъел хкатна бубадик квай
Ачух хьана гьаларни.
Хтулар чин дарманар я
САгъардай пис т/аларни.

Гьазурна къужахда чка
Абуруз, фад эверна,
Бубади , агудиз вичив
Хтулриз мад туьмерна.