Зун уьмуьрди тухузва

Гулья Мисриханова
 Лувар хкажда кьил кьада вине
Зайифвал кьадач, садрани хиве
Фида виликди, йигинриз камар
Булахрин церив деринриз к/амар.

Аллагьар туш чун куьруь я уьмуьр
Сабур гайила дуьз жеда фикир.
Ялна са патахъ рекьел алай къван
Мензилар кьат/да, к/вачер физмай кьван.

Гуьрчегвили алдатмишиз жегьил вахтара
К/енивили , ханум хьиз ву твада тахтара.
Са кьисмет я жедайди, вун вичиз алакьар
Уьмуьрдихъ калтугиз твада , тежез агакьар.

Гуьрчегвални яргъаз катда алдатмишиз тур.
К/енивални зайиф хьана , хада ви хатур.
Анжах вичиз муьт/уьгъаррай амукьда кьисмет
Гьардаз чирда вичин чка , эцигна къимет.