Сенс життя

Людмила Чупико
Все що в цьому житті - то є дочасне...
Але саме життя - воно прекрасне!

Коли ми сенс життя маємо в Бозі,
Довго не будемо тоді в тривозі.

Попіклується про щастя Сам Господь!
Лиш з щирим серцем до Нього ти приходь...

Наповнить Спас життя твоє ЛЮБОВ'Ю!
А з Ним дійдеш до вічного спокою!

Не марнуй життя, бо воно дочасне!..
А саме життя із Богом - прекрасне!
17.10.18