Наречена...

Сергей Назаров 3
Це було, наче хвороба
I розум мiй глузду не мав
Як у майбутнє дорога
Як в мрiях свiтло здоганяв

Повiтря навкруги не стало
Пiд шкiрою тiло тремтить
I душу мою ти забрала
Бо, моє серце дуже болить

Як менi знов повернутись
У коханнi зiзнатись тобi
Щоб на яву все вiдбулось
А не тiльки десь, в казковому снi

Выпадок нас познайомив
I на все...останнє життя
Кохана... змiг я промовить
I в солодке упав небуття

Коли ж вiд щастя прокинувся
Нiжнi руки вже терли виски
Синi очi твої посмiхнулися
Я схопив тебе наче в тиски

I звiдтодi,  вже не вiдпускаю
Нiжнiсть святу, i ласку чарiвну
Зараз, Боже, тебе я благаю
Обереж...мою ластiвку рiдну…