Хризантемы Пер. с укр. яз

Светлана Тарасова 62
Светлана Пирогова

Авторский текст здесь:
http://www.stihi.ru/2018/10/14/8417


Хризантем кучеряві зачіски
Тріпотіли від подиху осені.
І душі потаємні закутки
Укривалися млосними росами.

Хризантем чудодійне марево
Чарувало білястою свіжістю.
Ця осіння розкішна магія
ЇЇ серця торкнулась із ніжністю.

Як давно дарував хризантеми!
Знов душа тріпотіла замріяно,
Квіти білі - краса діадемна.
Затремтіла сльозинка між віями

         ***

Хризантем кучерявые зАчески
Трепетали дыханием осени.
И души потаенные залежи
Укрывалися млечными росами.

Хризантем чудодейное марево
Чаровало белеющей свежестью.
Это осень роскошною магией.
Её сердце с исторгнутой нежностью.

Как давно расцвели хризантемы!
И трепещет душа зачарованно.
Белый цвет - красота диадемная,
Трепетала слезинка взволнованно...