Стреляй

Князев Дмитрий
Вже майже рік бійки,скандали
Вони обох нас вже дістали
Від гострих слів я не загину
Але люба,ми руйнуємо родину

Я кожен день дивлюсь у очі
І через біль збагнути хочу
Невже любов моя набридла!?
Тільки не кажи,що ні в чому ти не винна...

Давай,знову грай в невинність
Стріляй,тільки знай,я не втрачаю пильність

Вже майже рік в стосунках Гринвіч
І в почуттях холодна північ
Все глибшає між нами прірва
Від поцілунків до непорозуміння

Давай,знову грай в невинність
Стріляй,тільки знай,я не втрачаю пильність
             13.10.18