Нiч-чарiвниця

Олександр Мачула
На березі під музику прибою
у відблисках багаття і зірок
ми слухали чарівну ніч з тобою,
а хвилі мили теплий ще пісок.

Ми дихали одним п’янким повітрям,
твоє волосся гладив ніжно бриз
і місяць хмари гострим різав вістрям,
і линув ніжно з піною каприс…

А іскорки над полум’ям кружляли,
немов злетіти прагнули до зір,
та ми тоді, кохана, ще не знали,
що двоє нас на весь безмежний мир!

11.10.2018