Нощен Пейзаж

Величка Николова -Литатру 1
Нощен Пейзаж
(гражданска поезия)
Автор – Величка Николова – Литатру1

Море – Черно – нощен плащ развява.
Луна – бяла – срязва го с лъчи.
Рибар – гърбав – в лодка се прозява,
чайка – гладна – над рибар кръжи…

Поет- беден – чисти звезди броИ...
магистратът – мръсните пари!...

Литатру
България, София