Скажи мен, яке ти серце ма шь?

Марианна Флетчер
Скажи мені, яке ти серце маєшь?
Чи воно добре? Чи багато зла?
Чи пестишь ти його, чи обіймаєш?
Даєшь йому хочь крапельку добра?
Це так важливо, друже, розумієш?
Коли в думках є промінь доброти...
Скажи мені, про що ти зараз мрієш?
Можливо, першим будеш саме ти?
Мій друже, подаруй кохання,
Усім, кому потрібна доброта,
Це буде твого серденька прохання,
Як промінь світа, миру та тепла.
Кохай свою країну, дім, роботу,
Даруй обійма дітям та батькам.
Допомагай та проявляй турботу
Це так в житті потрібно дуже нам.
Ти йди по стежці цноти та сумління
Відкрий обійма кожному, хто є
На цьому світі... Ми одне творіння
А Бог нам віру та любов дає!