Святковий день

Оксана Майданська
Прийшла до мене чудова Осінь золота,
Така вродлива,багата урожаєм і чарівна.
Дивиться на мене усміхнена і ніжна,
Різнобарвна, добра, мила,і привітна.
 
Осінні квіти розцвітуть бо не бояться холоду,
Жовтневий приморозок інеєм - трави прикриє.
Ранком гірську джерельну воду внесу у хату,
Свій вік я не рахую,думкою хай завжди молодіє.
 
У День святковий із сонячним теплом мене зустріли,
А в вечір  Місяць молодий і зорями замиготіли.
Летіли гуси дикі, чи лебеді ключами надомною,
Так гучно клекотіли карбуючи своєю красотою.
 
І не злічимо їх було у висоті - просторим Світом вільним,
Летіли, креслили, кружляли і малювали різноманітно,
Наче ключами відкривали шлях із святом сьогоденним,
Вітання передавали - із Днем народження тебе Оксано!!!
 
Всевишній і усі Святі, я дякую за все Вам від душі,
За подаровані роки мені, за все що маю чи буду мати.
Ти Господи прости мені,за те що мало зроблено в житті,
Хоч молодість в минулому, та все таки ідеї заплановані.
                Жовтень 2018рік      Оксана Майданська - Мосорук