Тепер, як стали ми пани...

Борис Львович Фроенченко
            «Зима, крестьянин, торжествуя,
             На дровнях обновляет путь,
             Его лошадка, снег почуя,
             Плетется рысью как-нибудь…»
                (А.С.Пушкин)
* * *
Зима… Селянин дуже радий-
Не відняли  конячку, гади,
Тому і  іде по дровах,
Бо справа з паливом вже щвах…

Далеко іхати до лісу -
Послав  би Кравчука  до бісу…
Тепер, як стали ми пани,
То на троіх одні штани…

А бач, аж є і добрі  вісті –
Хоч доки голова на місті,
То торжество, то радість є…
Ох, біс, лошадка не встає…
                2012г.