Добры Чараyнiк. казка для малянят

Татьяна Домаренок
Белая Зіма зноў да нас  прыйшла,
Крохкія сняжынкі з неба прывяла,
Снегам замятае сцежкі і дарожкі.
Апранайце, дзеткі, боцікі на ножкі.
Пачакайце, хутка прыйдзе Дзед Мароз.
Зможа ён камусьці адмарозіць нос.
Толькі дзеці будуць яго абдымаць,
Не, няможна шкоды ад яго чакаць.
Дзетак вельмі любіць
Гэты Чараўнік.
Цацкі і цукеркі ён падорыць ім.

6.10.18