Примари зими в бiблейськiй пустелi

Ицхак Скородинский
Тут сніг не долітає до землі,
він осідає у туман нічний,
в пил
і, 
в бензинових
обдряпинах
з примарами льоду,
ти ковзаєш...
 
Шосе,  як жолоб,
чортопхайка —
бобом.
 
Душа і та, 
обійнята ознобом,
тремтить...

Благає...

Боже!
Пронеси!!! 

А після,
от,
приблизно через рік,
коли насниться
знов
ця лобода,
ти захолонеш,
учепившись за кермо,
а жар пустинний 
в шквал тебе
 і в піт.
 
Передсмертний.

...Якщо
знову пронесе,
то житимеш ти 
щасливо в ті дні... 

Бо  правдонька твоя... 

В біблейському 
оплавиться
вогні...