БрОди, броди есен жълта

Величка Николова -Литатру 1
Броди, броди есен жълта, жълъди потраква!
Духа, духа палав вятър, клоните разплаква!

Спри се, спри се, есен мъдра, погледни в душата.
Там умира любовта ми... Песен недопята!


Автор - Литатру
България, София
четвъртък, 04 октомври 2018 г.