Жена

Росен Русев
Жена
Автор:  Росен Русев               

Ликуват сънищата ми,
необходимост са.
Сънувам те със огнени бедра
и мокрота в душата си
без повторения.
Ликуваща жена,със име,
и не мога да го изрека.
Жарава в теб и огнена вода
ще ме погълнат ако името ти кажа.
И този огнен сих
не смея да го публикувам,
защото ти ще блеснеш като златен потир
изровен отн пръстта на вековете.
Посядам, чувствата да охладя,
пред теб на колене да падна.
Поднесъл роза-красота, на красотата
с душа от розите прободена.