кто такой он, - бизнесмен на украинском языке

Александр Ткач 4
Хто такий він,-бізнесмен?
Що воно за «рило»...
        По англійські: дядько, - "мен",
        Ну а: »бізнес», - діло.

Значить: "дядько діловий", -
Такий увесь фартовий!
        Діловий,то є - блатний,
        Наглий, та бідовий.

Злодії не так давно,
На себе так казали,
        І у громадян майно,
        Професійно крали.

А тепер вже не краде,
У чисті долоні,
       По Закону він бере,-
       Бізнесмен в «Законі».