Эмили Дикинсон What inn is this...

Маргарита Абу Эйд
Эмили Дикинсон
(1830-1886)

115

Что за таверна
Куда заночевать
Приходит Странник?
Кто Владелец?
Горничные где?
Взгляните, что за номера!
Нет пламени в камине -
Нет пенящихся Кружек -
Некромант! Владелец!
Кто опустился ниже?


* * *

Emily Dickinson
(1830-1886)

115

What inn is this
Where for the night
Reculiar Traveller comes?
Who is the Landlord?
Where the maids?
Behold, what curious rooms!
No ruddy fires on the hearth -
No brimming Tancards flow -
Necromancer! Landlord!
Who are these below?