С чаша какао

Росен Русев
С чаша какао
Автор:  Росен  Русев               

Ще те запомня
в топлата привечер
с пола на карета
и с чаша какао в ръка.
В незабравимите мигове -
вълшебството твое,
и топлината в душата
от тебе останала,
тази вечер беше за мен...
И после в спомен така,
нека бъде топло
и тихо в душата,
нека бъде ромон
и на синя река.
Нека не пускаме
между нас самота.
Да си светла и топла
и с чаша какао в ръка.