Н1би спить

Анатолий Ляпатинский
Вся країна ніби спить,
навіть радіо мовчить,
одна станція державна
сповіщає про все гарне.
Станцій більше в нас немає
та проце ніхто не дбає,
ні у селах, ні в містах,
що у людей на вустах
А поки що вона спить,
один працює - три лежить,
ні корови, ні свині,
один кормчий на стіні.
А ні хліба, а ні сала,
що нам влада обіцла,
ні колгоспів, ні радгоспів,
одні хрести на погості.