УКР. Присипав сн1г

Анатолий Ляпатинский
Короткі дні та довгі ночі
приносить осінь кожний рік,
а я згадав про твої очі
в цей час під журавлиний крик.
Ще сонце світить, та не гріє
і ніч холодна на цей час,
лише душа моя боліє
за те. що втратив в котрий раз.
Весь час ловив себе на тому,
що сам собі не вірив в щастя,
немов від Божества святого
яке лишилося десь там на перехресті.
На перехресті двох доріг,
що розділили нас з тобою,
там де присипав білий сніг,
а я лишився сам з собою.
..