I am alone in very little kingdom

Юрий Боков 2
I am alone
In very little KINGDOM
WHICH YOU CAN NAME,
Consider - plenty WISDOM.

When to survive
In ugly, porn society
And always ; smile
Wanted to live
All days and nights.

So only five
Very Important Persons
Are going DRIVE
And do my LIFE ENORMOUS

THANKS DEAR FRIENDS
THANKS RELATIVES
THANKS HEAVENS
Who ever helped me,  DEARS...?