Топла есен - радост за децата

Величка Николова -Литатру 1
Есента разпарцали
всички листи и треви.
Весел вятър с тях лети
над поляни и гори.

Заиграха се деца...
Кичиха се със листа.
После в техните легла,
сън им прати есента.


Литатру
България, София
30 септември 2018 г.

Фото - от Фейсбук.