Забажай мене забажати

Люблю Вас
Забажай мене забажати
Як на свято Новорічне чекай
А при зустрічі зможеш сказати
Все, що хочеш - в думках не лишай
Як захочеться тихо поплакать
То за стіл в кафе далі сідай
А захочеться навіть полапать,
То під стіл свої руки ховай
30.09.18 1:28