***

Георгий Машинец -2
                Про блондинок

   - Мадмуазель! Вы за вопрос меня простите уж, в натуре.
   Блондинка крашеная вы, чи от природы така дура?-

                Про «семерку»

   - Гей, Семен, куди б не їхав ти на цій «семерке», вот,
   Усі все ж будуть думати, що їдеш ти на свій горОд.-

                Про Меркель

   Меркель хоче у Європі іслам, таки, змішати    з хрістиянсьтвом,
   Шоб виник європєйскій, блин, іудаїзм,вельмишановне панство.