Не дай Бог... гумореска

Валерий Сентюрин
Олечко,  подруга  моя,
Вчора  фільм  проглядала
Так  там,  уяви  собі,
Молода  дівчина
Півтори  години  фільму
Таке  витворяла -
Парубків  та  мужчин  зрілих
Душ  сто  цілувала

А  я,  чесно  скажу  Ольго,
Старше  її  віком,
А  не  гралась,  як  та  дівка,
Іще  з  чоловіком,
Мене,  Олю,  накажи  Боже
Якщо  я  брешу,
Ніхто  ще  й  не  цілував  так
Як  дівку  оту

Не  дай  Бог  таке  зі  мною
Та  тож    який  срам,
Мене  в  щочку  Данило- жених
Тільки  цілував.
Ось  вислухала  тебе,  Танечко,
І  скажу  одно:
Мерщій  в  ЗАГС  тягни  Данила
Й  забудь  про  кіно