secret of soul...

Ольга Карпилова Окей
Душа — Моя, молвило — Сердце...
Я — Не Твоя, коротко проронила — Душа и ушла...

..................................... be in love - be plastic,
..................................... be plastic - be understood,
..................................... touch me - be plastic...

© Olga Karpilova  «secret of soul...»