Эмили Дикинсон Good night, because we must...

Маргарита Абу Эйд
Emily Dickinson
(1830-1886)

114
Good night, because we must,
How intricate the dust!
I would go, to know!
Oh incognito!
Saucy, Saucy Seraph
To elude me so!
Father! they won't tell me,
Won't tell them to?


                * * *

Эмили Дикинсон
(1830-186)

114
Прощай, ибо пора пришла,
Прах не подвластен разуму!
Пойду, узнать
Под чужим именем!
Дерзкий, Дерзкий Серафим
Сторонится меня!
Отец! Мне не хотят сказать они,
Прикажешь ли им ты?