Горчи

Росен Русев
ГОРЧИ               
 Росен  Русев               
               
Захар, от която горчи,
спорещи сенки
и мълчащата болка
с неизказани думи,
неизговорени,
висящи във въздуха...
От сълзите боли
и от нищото
което стяга сърцето.
От затаените думи,
от неизказани истини,
от недомислици,
от смълчаните улици,
от любови станали
прах...
Защо?...