Сънувам

Росен Русев
Сънувам
Автор:  Росен  Русев               
               
Сънувам себе си и болката
пътуваща у мен с кръвта,
а ти рисуваш из душата ми,
една любов до самота...
през километрите изплакана.
Рисунките си нямат имена,
защото само са от чувства.
Живот, любов, съдба, жена
в самотното изкуство.
Галерия направих си от тях,
по стените висят виртуални.
Рисунките без имена
от думите създадени.
в една изгубена душа
пред виртуалността изправена.