М1й прост1р

Люси Кузнецова 10
Мій простір,
Неодмінно мій,
Він незалежний,
Неповторний,
Його наповнюю його,
Бо це процес
Не перетворний.

Це рух від точки,
Від нуля,
Від дотику,
Він йде не звідки,
Ми тільки відчуваем,бачим,
Бо ми не рукотворні свідки.

І ми включаемось в процес,
Бо простір потребуе рух,
Ми прискоряемо свій час,
І загартовуемо дух.

Написано після перегляду передачі
Мій простір.