неможливо точно знаю

Вера Деревьянко
Вороги в моїй окрузі
Буду з них робити друзів
Більше нізчого ліпити
Всі бажають лиш кров пити
Неможливо точно знаю
Життя віки недозволяє
Не сьогодні Люд родився
 любить ворога ненаучився