КОЙ, КОЙ- в книга Жребий

Величка Николова -Литатру 1
КОЙ, КОЙ, КОЙ, КОЙ КОЙ, коИ

Вървим по бели магистрали -
опънати огледала.
Прегърбени сме от товари,
натъпкани със теглила.

А кой теглото на народа,
кой, кой, кой, кой го удвои?!
Върви, народе възродени,
"мечтай" за Шошовите дни...

Автор - Величка Николова - Литатру1
България, София

*