Довiра

Алина Мозжерина
Кришталеві стіни довіри.
Їх так легко розбити вщент.
Як тонесенькі струни ліри,
Бережіть. Щоб в один момент
Жалкувати не довелося.
Нездоланна та біль, від втрат.
Щоб спокійно вночі спалося-
Від обману біжіть і зрад.
Як не здатні плекати довіру,
Не чекайте щирості й шани.
Небезпечно вручати, все ж, ліру
Тим, кому до душі барабани.