ср-бг, Поет, превод Литатру на В. Стойкович

Величка Николова -Литатру 1
Песник
Автор – Веселинка Стайкович

Песник
Песмом отвара дан.
Дан сваки песмарицу нову.




Превод от ср-бг – Величка Николова – Литатру1




Поет
С песен почва деня
Всеки ден нова мелодия

България, София