ср-бг, Валцер, превод Литатру на В. Стойкович

Величка Николова -Литатру 1
 Валс
Валцер
Автор – Веселинка Стайкович

Валцер
Вечерас за нас.
За сваки часак нашег времена.




Превод от сръбски на бг – Величка Николова – Литатру1




Валсът
Нашата вечер
За всеки час от нашето време.

България, София