ср-бг, Звезда, превод Литатру на В Стойкович

Величка Николова -Литатру 1
Звезда
Автор - Веселинка Стојковић
Минијатуре

Звезда
Шапну ми да ме воли.
Небо се осу светлошћу.



Превод от ср на бг – Величка Николова – Литатру1




Звезда
Шепне ми да ме люби
Ося се небе в светлина

България, София