Новы дом

Александр Бохан 4
За шыбаю будуюць новы дом,-
Хіба такому можна ды ня верыць?-
Што будзе ен вышэй i мільен
Усім дадуць і новыя кватэры?...

Аб гэтым марыў я усе свае жыцце,-
Што буду жыць  з табой асобна:
Гады сплываюць хутка u небыцце-
Табе здаецца гэта роўным

Грыміць,стучыць, грыміць,стучыць,гракоча
І  днем, і ноччу,  днем і ноччу.
Стучыць, грыміць  стучыць гракоча,-
Сказаць мне хоча, што схлусіць –

Углядаюся u цемны твой пад’езд
І часам гэтак разважаю,-
Што нам у жыцці uсім не хапіла месцаў
І ад таго жыцце свае трываем.

Грыміць- стучыць, грыміць- стучыць ,гракоча
І  днем, і ноччу,  днем і ноччу.
Стучыць- грыміць,  стучыць-грымiць, гракоча,-
Сказаць мне хоча, што схлусіць –
Не трэба ні аб чым мяне прасіць.

Не трэба ні аб чым мяне прасіць:
Жыцце ўсім даецца роўна,
Глядзі ўжо сталі вынасіць-
Я жыu калісьці тут, бывай здаровы!