Чорт

Александр Бохан 4
Па вулiцы iшоў чорт
I глытаў людзей, якiх бачыў.
Раптам:
-Тузiк, апорт!-
Што гэта значыцца?
Калматы сабака схапіў за каўнер-
Шыняль парваўся, разам з iм пулявэр.
З чортавага бруха выйшла “старуха”
I хлопец сiвы,
Што патрапiў чорту,
Калі гуляў пад мухай.