Куточок знайшла - в Укра н

Людмила Дубищева
Куточок знайшла - в Україні,
Де щастя, ще дивно, живе,
Тут добрі серця є єдині,
Де віра в родину - св*яте.

Куточок знайшла - в Україні,
Похилість де каже слова,
Розумні, волосся хоч сиві,
Але тут вони - голова.

Куточок знайшла - в Україні,
Де небо таке голубе,
Де співи гучні солов*їни,
І птах той тут вільно живе.

Куточок знайшла - в Україні,
Де діти слухняні батькам,
Де бруду немає, все чисте,
Немає втім зміну рокам.