На цьому св т все, що хочеш може бути

Людмила Дубищева
На цьому світі все, що хочеш може бути,
І я змогу для тебе все, повір, здобути,
Змогу створити казку для души,
Ти будеш в казці жити, йди зі мной мерщій.

Дивися, ось веселка брами відкрива,
Сніг, дощ і сон - це казкой теж бува,
І вже не мають силу над тобой рока,
Бо казку цю створила любляча рука.