Насолода

Алёна Шинкаренко
Стало вмить все на місця,
І забились в такт серця,
Знов навколо свобода.
Неймовірне відчуття,
Чисте, вільне почуття,
Ти – моя насолода.

Приспів:
І я в обіймах твоїх тону,
В тобі знаходжу свою весну,
Ти, наче промінь сонця,
В мій світ тобі віконце.
І я за тебе Святих молю,
Тебе я більш за життя люблю,
Не розлюблю ніколи,
І не віддам нікому.

Відірватись від землі,
Наші мрії в кришталі,
І легка прохолода.
Швидко пролітають дні,
Ти і я знов у вогні,
Це така насолода.