Все, що в мене е

Алёна Шинкаренко
Ти з'явився в житті, наче сонце,
Відчинила тобі я віконце,
І пішла за тобою на світло.
Ти з'явився, і все стало ясно,
Поміж нами тепер щось прекрасне,
Почуття знов весною розквітло,
Це стало помітно.

Приспів:
Все, що в мене є, віддаю тобі,
Все, що в мене є, і більше,
Не буває глибше.
Все, що є в душі,
Все, що є в мені –
Сонце, небеса, і інше,
Лиш тримай сильніше.

Ти в моєму житті, як повітря,
Знову диха душа свіжим вітром,
Я щодня так на нього чекала.
Ти зі мною, і що ще потрібно,
Ми з тобою близькі, самі рідні,
Я знайшла, що так довго шукала,
Тебе відчувала.