Бiльш-менш

Алёна Шинкаренко
Більш-менш переболіло,
Більш-менш із серця стираю,
Вже не тримаю.
Більш-менш перекипіло,
Більш-менш усе забуваю,
Більш не чекаю,
Хоча ще й досі кохаю.

Приспів:
Ти, навколо тільки ти,
Та наші два світи –
Лише неспівпадіння.
Я, і сильне почуття,
Нестримне відчуття,
І серця каяття,
З небес униз падіння.

Більш-менш перегоріло,
Більш-менш душа оживає,
Знов відчуває.
Більш-менш все перетліло,
Більш-менш вогонь загасає,
Більш не палає,
Хоча ще серце так крає.

Дощ, як сльоза,
Сльози – вода,
П'ю їх до дна.