У полонi снiв

Алёна Шинкаренко
Живу один, живу без тебе,
У полоні снів я мрії розгубив.
Серед глибин на відстань неба
В лабіринтах днів тебе боготворив.

Приспів:
Ти знов приходиш в мої сни,
Всі почуття вмить оживають.
В них так багато глибини,
Як в море, в них я поринаю.
І відчуваю, що тону,
Все далі й далі запливаю.
Люблю тебе, люблю одну,
І як з цим бути, я не знаю.

Чекаю знов, чекаю дива,
Пульсом біль до скронь, пробуджуюся враз.
Моя любов – нестримна злива,
Та її вогонь через роки не згас.

І день-не день, і ніч-не ніч,
Багато тем – звичайна річ,
І самота навпроти.
І як тепер, і що тоді,
Найкраще все лиш у тобі,
Хоч цілий Всесвіт проти.