Кохання, як отрута

Алёна Шинкаренко
Чому тебе любити складно,
Чому любов так безпощадна,
Не знає слова "ні".
Чому реальне нереально,
Чому усе діагонально,
Ми в різній стороні.

Приспів:
Кохання, як отрута,
За всі гріхи спокута,
Нема сил любить і розлюбить,
І що мені робить.
Кохання, як отрута,
Ти досі не забута,
Я прошу, вогонь цей загаси,
І серце відпусти.

Іду, але куди – не знаю,
Іду, і подумки тримаю
Тебе у серці я.
Живу, і все чогось чекаю,
Живу, тебе ще відчуваю,
Нестримні почуття.