Вороги

Алёна Шинкаренко
Поглядом в серце мовчиш,
Зверхньо без слів так кричиш,
Та я не розумію,
Без тебе чи зумію.
Поруч, далеко – облиш,
Треба стоять – ти біжиш,
А я знов шаленію,
І від кохання млію,
Нічого з собою вже не вдію.

Приспів:
Вороги чи, може, друзі ще,
Розбиті мрії вщент,
І удвох нам не треба бути.
Вороги, ні, ми не друзі вже,
Рідне тепер чуже,
Та пам"ять береже,
Не дає стерти і забути.

Вітром душа знов тремтить,
Птахом безкрилим летить,
Одна під небом синім,
Шукає, де є винні.
Поряд, не близько – болить,
Буду Святих всіх молить,
Слова молитви дивні,
Думки всі в павутинні,
Люблю я одну тебе й донині.